onsdag 21 maj 2008

Har nog landat nu.



Då har väl vardagen kommit tillbaka... har haft min mamma här ett par dagar som avlastning vilket har varit väldigt skönt. Oliver älskar ju sin mormor så det blev inte lika kul när hon skulle åka tyvärr... men det blir snart ett återseende så vi skall till dalarna och fira en viss liten student.

Annars så funkar allt fint lilleman äter och sover och är bara så ljuvlig! Fick grön stämpel i baken på bvc oxå han går upp i vikt som han ska är snart uppe på startvikten.

Måste däremot få skriva av lite av min ilska mot vissa föräldrar på Olivers dagis... Dagmamman ringde förra veckan och sa att det går vattenkoppor här så ni kanske ska ha Oliver hemma med tanke på den lilla.. ok visst . Till saken hör denna att en familj hade varit i kontakt med en annan familj med vattenkoppor, sonen i familj 1 hade inte haft VK så troligtvis blir han ju smittad då.. ja vad tror ni dom gör jo skickar i väg ungen till dagis där han kan smitta ner alla andra barn!½ DUMMA IDIOTER!!!!!!!!!! är så sur... Oliver tycker ju om dagis och nu har han fått vara hemma en vecka bara för att dom inte kan hålla sin unge hemma!!! BLÄÄÄÄÄ




2 kommentarer:

Anonym sa...

folk är inte så jävla smarta precis...

Jag har fått mig en jävla hosta som aldrig går över(kan det bero på att jag kånkar 12 kilo stretande William upp och ner för trapporna flera gånger om dagen?). När det så småningom går över och det fina vädret kommer tillbaka, så får vi allt se till att göra nåt roligt.

kram på er!

Flickan sa...

Himla mysigt kort på båda grabbarna :)