tisdag 5 februari 2008

Bilen fixad

Har fixar bilen idag.. I lördags när Daniel skulle åka från jobbet så lät det som om bilen hade gått och blivit traktor. Så vi antog ju det värsta direkt , avgassystemet har rostat sönder:-(. Men så idag när vi fick hissat upp bilen så visade det sig att avgasröret hade bara åkt isär så det enda vi behövde byta var slangklämmorna vilket kostade oss ca20kr. Snacka om att man blev lättad för en gång skull när det nästan jämt är det värsta men inte denna gång.

Var och hälsade på Hannah igår vilket var mycket trevligt speciellt när vi blev bjudna på lunch det är man inte van vid. Tack Hannah för en mycket trevlig dag , var ju så länge sen vi såg på så sätt blev det extra trevligt.

Har börjat ta bort Olivers sovpass på dagen nu, är så less på att ha honom vaken till 21:00-21:30 varje kväll för att sen vakna klockan 8. Så nu mera (sen 2 dagar tillbaka) sover oliver mellan19-19:30 vilket är jätte skönt . Det bästa av allt är att han sover till 8 på morgonen iaf.HURRA! Hoppas bara det håller i sig nu.

Så nu till en uppmaning: Ät en semla idag gott folk det är trots allt fettisdagen idag. Själv har jag nyss avnjutit en från Strandgatan i thn ,det var nog en 5stjärnig semla måste jag medge så har ni vägarna förbi glid in och prova en vet ja.

Inga kommentarer: